Programul cu publicul – Gaben_ro 569

In Baia Mare mai era putin si ninge. adica ieri… si am gatat cu #nouasilva.

#nouaSilva – reklama


si am o mica nelamurire: de ce nu sunt deschise toate institutiile

care au program cu publicul si sambata sau in zilele saptamanii

pana la 8 seara. sau 20.00 cum zic intelectualii.

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

18 comentarii la „Programul cu publicul – Gaben_ro 569”

  1. foarte bine ca ai atins subiectu asta delicat.
    Ca exemplu mi-am luat masina, si o trebuit sa imi iau 2 zile liber de la servici ca sa umblu pe la toate ghiseele si primarie si politie s-o inmatriculez. E o adevarata bataie de joc ce se intampla in tara asta.Da de nu ne putem lua liber de la servici, poate ne mai pune statu penalizari pentru neplata impozitelor…etc..Vai de Romania noastra:(

  2. La ITM au aia un program de o iei la fuga. De la 8.30 la 12.30; la intrebarea mea daca si salariul il iau pe jumatate am fost servit cu o moaca sictirit ironica – Asta e orarul la ghiseu, in rest se lucreaza la acte in birou. S-a schimbat denumirea cafelei si barfei cu colega in „acte” si eu nu stiu? Vorba ta….Numa-ntreb…
    La primarie aia is mai destepti – au intr-o zi sau doua program si dupa-amiaza.
    La finante si Directia de Sanatate Publica e cel mai misto. Au aia un program facut dupa alinierea planetelor si quadrantul in care se afla Venus si Mercur in luna aia.
    Te rog sa ma crezi ca de cate ori am avut treaba pe la institutiile alea am mers prima data sa vad ca nu e deschis. Si am avut ceva treaba cu ei din 2007 si pana acum.
    De la inventarea e-banking-ului m-am „smecherit”. Ii inebunesc cu telefoane sa-mi spuna ce am de platit si in ce cont si solutia asta chiar merge. Dar iti trebuie nervi de fier sa stai de vorba cu tot felul de „roboti” pana dai de un om. Oricum si cautatul unui loc de parcare in zona institutiilor statului e o aventura, asa ca…
    Eu atat am avut de zi. 🙂

  3. Eu as zice sa desfiintam toate ghiseele si sa rezolvam aceste probleme prin online, corespondenta si telefon. Se poate si functioneaza foarte bine la altii. Se poate chiar sa faci actele de vanzare a masinii (inclusiv pt export) in mai putin de 10 minute, fara primarie sau alti agarici.

  4. foarte bun subiectul asta gabene;)
    si adevarat ai grait, cum a mai spus cineva mai sus, pentru inmatriculat o masina aici la noi te plimbi cel putin la cinci institutii.
    ce sa faci, tăt aşe…

  5. Eu cred si in solutii mai bunedecat sa fie deschis sambata .

    Parerea mea e ca ar trebui investit mai mult in informatizare. Adica de ce sa stau sambata sau in orice alta zi la cozi , sa imi iau liber etc , nu mai bine imi platesc darile , facturile sau ce mai de platit de ACASA , la ORICE ORA , fara sa stau la RAND , fara sa ma enervez pe nu stiu io mai ce casiera care s-a trezit cu fata la cearsaf.

    Intr-o tara CIVILIZATA asa s-ar pune problema. Aaa ca mai sunt persoane care nu sunt familiarizate cu internetul .. ok sa fie deschis sambata , desi cam asa sta treaba : in timpul saptamanii e plin de pensionari care isi platesc facturi impozite etc. Pe ei nu o sa ii vezi sambata la rand iar ceilalti care in timpul saptamanii muncesc daca o sa fie deschis sambata eu pun pariu ca 80% din ei o sa fuga de la servici o ora doua sau o sa faca pe dracu in patru sa nu mearga sambata la ghiseu sa isi strice week end-ul.

    Deci informatizarea sistemului pare a fi cea mai buna idee 🙂 cred ca am so brevetez. Stie cineva de ce am nevoie pt un brevet ?:))

  6. Perfect de acord cu tine! La Cluj, Primaria are programul cu publicul pana la 16.30, daca nu ma insel, iar joia pana pe la 18.00. Din pacate e singura, din cate stiu

  7. La Arad e asa:
    „Program încasări taxe şi impozite locale – Palatul Cenad
    Casierie
    Orar: Luni-Joi – între orele 08:00-18:00 şi Vineri – între orele 08:00-16:00;”
    In plus, se poate plati si on-line. N-am mai fost pe la caseriile primariei de vreo 3 ani, desi trebuie sa fac plati in fiecare luna.
    Problema intervine la alte chestii, cum ar fi diverse cereri, autorizari, solicitari de informatii publice etc., DAR PUTETI SA FOLOSITI BIROCRATIA LOR IN FAVOAREA VOASTRA. Pentru ca: sunt multi, sunt prost platiti majoritatea, deci dezinteresti si, cel mai important lucru: nu stie stanga ce face dreapta. (Fara nici o aluzie politica).
    Regula de aur in relatia cu autoritatile publice din Romanaia: NU VA ENERVATI.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.