Redescoperă România pe două roți!

Nu vreau să vă spun foarte multe despre acțiunea lui VisUrât, pentru că sunt mai mult ca sigur că știți detaliile. Dacă cumva ați picat ieri în blogosferă aveți aici tot ce v-ar putea interesa. 

Ce vreau eu să vă spun e că mie, personal, mi se pare un act de curaj să te pornești la un tur pe o distanță atât de mare, cu motocicletele prin România. Unu la mână pentru că știm destul de bine că șoferii români nu sunt obișnuiți (și nici nu fac eforturi să se obișnuiască) cu motocicliștii din trafic, și doi la mână  nu e tocmai o plăcere să mergi într-un costum de piele pe motor la 40 de grade Celsius.

Dar dacă oamenii au decis că fac mișcarea, nouă, sedentarilor care stăm în fotolii și doar batem din gură, nu ne rămâne altceva de făcut decât să susținem cum putem acțiunea temerarilor! Așa că eu am să pun bannerul acțiunii la mine pe blog (sper că îl vedeți, că m-am chinuit vreo 3 ore să îl pun acolo…) și am să mai dau câte un up-date la traseul celor doi temerari. Măcar atât…

Drumuri bune, prieteni! Și respect!

Plus că unul dintre sponsori (IE9) este acum și la sufletul meu…  Așa că :

Redescopera Romania pe doua roti” este un proiect www.visurat.ro si Petrom, sustinut de Microsoft Internet Explorer 9RomtelecomAutozone si Panasonic. Parteneri media: Trilulilu.roTop Gear si Realitatea.net.

2 comentarii la „Redescoperă România pe două roți!”

  1. Mulţumim, domnu’, pentru promovare. 🙂 Dacă ziceai, îţi dădeam direct codu’ bannerului de la mine, că şi eu m-am chinuit oţâră să-l fac să meargă.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.